Prøvetræning

Prøvetræning:

 

Har du lyst til at prøve BMX? 

BMX er mega fedt, det giver sus i maven og fylder dig med det fedeste adrenalin kick. Ikke mindste giver det dig gode kammerater og et godt fællesskab.

BMX er for alle aldre, det kræver blot at du kan cykle uden støttehjul, så er du 4, 14 år eller ældre, er det ingen undskyldning.

Alt du skal gøre er at gå ind via det her link:

Tilmelding til prøvetræning i Falcon BMX. 

Du skal møde op med lange bukser, en langærmet trøje og et par solide sko.

Vi har cykel, hjelm og handsker du kan låne, så det skal du ikke selv have med, medmindre du selvfølgelig allerede har det.

Det er først til mølle, da der er begrænsede antal pladser samt udstyr til rådighed.

Du må komme gratis 4 gange, inden du skal tages beslutning om du vil fortsætte træningen og melde dig ind i klubben.

På nedenstående datoer kan du tilmelde dig et opstarts hold. Hvert hold består af 4 gratis prøvegange. 2 træninger om ugen, mandag og onsdag. Du har derfor 14 dages gratis træning.

Der er nye opstarts hold henholdsvis d. 3, 5 el. 24 aug. Samt d. 14 sep. Kl. 17:00-18:30 – mød op i god tid, så du kan få udleveret cykel og udstyr således du er klar til træning kl. 17:00.

Når du er tilmeldt et opstarts hold, vil der som sagt være træning hver mandag og onsdag kl. 17:00-18:30 – du har 4 gratis trænings gange før du skal tage beslutning om du vil meldes ind i klubben og fortsætte den fede træning.

Du skal som forældre altid være til stede under alle træningerne – ikke på selve banen, der vil trænerne sørge for dit barn, men i området omkring banen, i tilfælde af at dit barn vælter på cyklen og har behov for din hjælp.

 Vel mødt i Falcon BMX: Sofiendalsvej 80, 9200 Aalborg SV

Har du spørgsmål, så skriv til info@falconbmx.dk